Cloud life cycle management

Cloud life cycle management

"Som kund får du färdiga processer och kan frigöra resurser”

Genom att ta över det operationella ansvaret för molntjänsterna ser vi till att du som kund får färdiga processer och kan frigöra resurser och kompetenser för annat, kärnverksamheten till exempel.
Vi arbetar proaktivt och kontinuerligt för att maximera nyttan och optimera kostnadseffektiviteten. Med hög tillgänglighet, automatiserade processer och självläkande funktioner kan vi garantera upptider och minimera avbrott i kundens IT-tjänster.

life cycle management

Våra tjänster inom Cloud life cycle management:

 • Servicedesk - Vi är med och stöttar dig i dina dagliga utmaningar.
 • Managed services - Vi tar ett helhetsansvar för kund- och användarupplevelsen.
 • Automation & predictions - Vi bygger automatiserade processer med utgångspunkt från verksamhet, data och system för att minimera nertider.

Intressant för ditt företag?

Vi hjälper dig och ditt företag till en säker, hållbar, trygg och kostnadseffektiv framtid i molnet. Kontakta oss så berättar vi mer.

  Vårt erbjudande

  Vårt helhetserbjudande står stadigt på tre starka ben.

  Cloud advisory

  Vi skapar en hållbar och flexibel molnstrategi- och arkitektur, anpassad till ditt företags verksamhet och affär samt förändringar i omvärlden.

  Läs mer om Cloud advisory >

  Cloud implementation

  Inom Cloud implementation ser vi till att alla förutsättningar finns och gör det möjligt att förflytta företagets IT till molnet, med stöd i projekt och dagliga utmaningar.

  Läs mer om Cloud implementation >

  Cloud life cycle management

  Genom att ta över det operationella ansvaret för molntjänsterna ser vi till att du som kund får färdiga processer och kan frigöra resurser och kompetenser för annat.

  Läs mer om Cloud life cycle management >