Molnbolagets 3-stegsraket

Med vår 3-stegsraket kan vi hjälpa dig hela vägen från analys och strategi till övergång och förvaltning. Här kan du läsa mer om hur vi, steg för steg, maximerar effekten av vad molnet har att erbjuda.

Cloud Advisor

För oss handlar det om att hitta rätt molnlösning för just er organisation. Inom Cloud Advisor kan vi hjälpa till med genomlysningar, titta på verksamhetsbehoven och hjälpa er att lägga upp en plan för att ta er från nuläge till nyläge.

Vi har en bred erfarenhet kring att ta fram strategier, kostnadsanalyser, rådgivning, arkitektur samt att titta på de legala frågeställningarna som gäller för just er organisation. Det viktigaste för oss är att hitta nya lösningar med hjälp av ny teknik som ökar ert affärsvärde, skapa nöjdare medarbetare samt få en enklare och smartare hantering av er interna IT.

Cloud Consulting

Använder ni redan idag molntjänster? Finns det en tydlig molnstrategi? Vet ni vilka tjänster ni vill använda? Bra! Då kan vi hjälpa er på den redan inslagna vägen och applicera plattformar som Microsoft 365, Microsoft Azure, Google Cloud eller Amazon Web Services (AWS) i er organisation.

Oavsett hur långt ni har kommit på er resa så kan vi hjälpa er att påbörja en migrering, utreda tekniska utmaningar eller delta i projekt inom Cloud Consulting. Vi har erfarenheter från organisationer mellan 100 och upp till 65 000 medarbetare vilket gör att vi förstår vilka utmaningar olika typer av organisationer står inför.

Managed Cloud

Molnbolaget kan erbjuda paketerade molntjänster till fasta och transparenta månadskostnader, samt trygg förvaring hos en part som är född ur molnet.

Vi har en ITIL-baserad support och förvaltning i Örebro, bemannad 24/7/365 – alltid beredda att avhjälpa eventuella avbrott i er IT-miljö. Det betyder att ni tryggt kan lägga tid på verksamhetsnära utmaningar istället.